Chinese knoflook chili noedels met gehakt en courgette

Diner Recepten

Chinese knoflook chili noedels met gehakt en courgette

Chinese knoflook chili noedels met gehakt en courgette, een snel en makkelijk gerecht wat er indrukwekkend uit ziet! De breed gesneden noedels zijn prachtig van textuur. Hierdoor blijven alle smaken in je gerecht in de noedels hangen en is het makkelijk te eten.

Ingrediënten
300 gr You Ni Yi Mian breed gesneden noedels
350 gr half om half gehakt
2 knoflooktenen
zonnebloemolie
versgemalen peper en zout
1 courgette
4 el chili olie
evnt. verse koriander

Bereidingswijze
1. Kook de noedels zoals op de verpakking vermeld staat.
2. Rul het gehakt in zonnebloemolie. Snijd de knoflooktenen fijn en voeg toe. Snijd de courgette doormidden. Verwijder de zaadlijst met een lepel en snijd in halve maandjes. Voeg toe aan het gehakt.
3. Giet de noedels af en doe ook in de pan met de chili olie. Schep om en serveer meteen.

 

KokenKoken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *