Guacamole

Diner Lunch Recepten Snacks

Guacamole

Gisteren was het taco tuesday! En daar hoort natuurlijk guacamole bij. Ik eet guacamole niet alleen bij taco’s maar ook bij chili con carne , op toast of met tortilla chips! Dit recept is niet het klassieke recept want ik maak hem graag iets smeuïger door er een eetlepel mayonaise aan toe te voegen.

Ingrediënten

1 grote avocado
1 eetlepel mayonaise
het sap van een halve limoen
1 teentje knoflook
peper en zout

Bereidingswijze 

Pel de avocado en prak hem met een vork fijn. Bewaar de pit. Als je de pit in de guacamole legt als hij klaar is, verkleurt de guacamole minder snel. Pers de knoflook en knijp de halve limoen uit. Voeg alle ingrediënten aan de avocado toe en meng door elkaar. Optioneel kan je er nog wat fijn gesneden rode peper doorheen doen. Als je niet van pittig houd maar de guacamole toch iets wilt toevoegen, kan je ook een fijn gesneden tomaat toevoegen.

Buen Provecho!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *